Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Varför är de Målning Ränder Parking Lot Grön?

Ursprungligen var parkering ränder vanligt vitt. De var mycket synliga på asfalt och cement, de vanligaste beläggningsmaterial. Nu utseendet av parkeringsplatser ges mer planering, och det är inte ovanligt att se ränder parkeringsplats i en mängd olika färger, inklusive grönt. Estetik

Vissa landskapsarkitekter anser att använda gröna ränder på parkeringsplatser är visuellt tilltalande och gör en parkeringsplats blandningen bättre med den totala miljön.
Differentiering

Gröna parkeringsplats ränder finns också på platser där olika parkeringsplatser är reserverade för vissa grupper, till exempel studenter eller lärare, eller typer av fordon, som motorcyklar.
Synlighet

Gröna ränder är mindre synliga än ljusare färger, och de är benägna att vara dold av löv och annat skräp och svåra att se vid dåligt väder. När gröna parkeringsplats ränder är avsedda att segregera specifika grupper, bör de kompletteras med tydliga skyltar.
Problem

När parkeringsplats linjer inte tydligt kan ses av föraren, förvirring kan uppstå. Förare kommer att parkera sina bilar där de tror att de ser linjerna. Addera Outlook
p Det är osannolikt att gröna parkeringsplats ränder blir vanligare. Drivrutiner föredrar den förutsägbara användningen av vit på parkeringsplatser, främst på grund av sikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148347.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.