Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så fokusera när Körning

Körning till arbetet och tillbaka hem flera gånger i veckan kan kännas rutin, även vardagliga. Trots förtrogenhet, är det viktigt att behålla fokus under körning. Enligt Insurance Institute for Highway Safety, år 2009 fanns det 33.808 dödsfall i bilolyckor. Att veta hur man förbli fokuserad under körning är viktigt att hålla våra vägar säkra. Instruktioner
1

Flytta din stol, backspegel och sidospeglar och ratt till bekväma ställningar innan du kör bilen. Justera dessa när bilen är i rörelse kan ta fokus från körning.
2

Drive med ögonen fokuserade på vägen och båda händerna på ratten. Om dina händer är upptagna med körning, är chansen att ditt sinne kommer att vara också.
3 p Om du gillar att lyssna på musik medan du kör, hålla volymen på en nivå som fortfarande gör det möjligt att fokusera på andra bilar på vägen. Om volymen är för hög kan du inte att kunna höra ett utryckningsfordon siren eller ett horn tuta varnar dig för fara.
4

Tillåt gott om utrymme mellan din bil och bilen framför dig . Använd två andra regeln. Hitta en fast punkt på sidan av vägen. Efter att bilen framför dig har passerat den punkten, räkna hur många sekunder det tar innan bilen når samma punkt. Det bör vara ungefär två sekunder mellan din bil och bilen framför dig. Fokusera på två andra regeln kommer att hålla dig fokuserad på att köra i allmänhet.
5

Undvik distraktioner. Använd inte text eller använda din mobiltelefon när du kör, avleda din uppmärksamhet kan resultera i allvarlig om inte livshotande konsekvenser för dig, dina passagerare eller dina kolleger drivrutiner. Dessutom vänder inte runt för att sköta ett barn eller att hämta ett föremål från baksätet. Dra över för att slutföra varje uppgift som kan distrahera dig från att köra bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149430.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.