Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vad betyder Steering & Tracking Mean under bilkörning ?

Körning terminologin kan vara förvirrande ibland . Vissa ord har flera betydelser , och andra är unika till körupplevelsen . Styrning
Steering

refererar till handlingen av att lotsa bilen i riktning föraren vill det att gå. Styrning åstadkoms genom att vrida på ratten. Axeln på hjulet är kopplad till en tandad stång som kallas ett drev . Drevet sitter över en bar med matchande tänder kallas ett rack . När föraren vrider på ratten , bringar drevet racket för att flytta , vrida hjulen .
Tracking

Tracking är rörelse bilen när ratten är vid dödpunkten. När hjulet är i dödläge , bör bilen färdas i en rak linje . Om bilen veers åt sidan i stället , är det sagt att spåra till vänster eller höger. Spårning kan orsakas av anpassningen problem , ojämnt däckslitage eller olika lufttryck .
Tracking drivrutinen

Tracking också kan betyda att spåra bilens plats . Det finns GPS-enheter som föräldrar och företag kan använda för att spåra sina förare i varje givet ögonblick . Vissa mobiltelefon företag erbjuder tjänster som kan spåra en förares läge använder sin mobiltelefon . Andra kräver speciell hårdvara installerad i fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149276.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.