Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bygger ett stativ Parking Sign

Ibland uppstår behovet av en skylt på en plats där det inte finns några i mark vägvisare. Den praktiska lösningen för detta är att skapa ett skyltställ. Det är ganska lätt att bygga en relativt billig och enkel skyltställ som kan placeras var som helst, och det kommer inte att tippa. Saker du behöver
Vägskylt (6 fot eller under) katalog Logga
5 Gallon plasthink
Cement Mix
Sågbock
liten spade eller blandning genomföra
Show Mer Instruktioner
bygga en parkering Sign Stand
1

Bestäm var din skylt ska placeras. Även detta skyltställ är bärbar, är det ganska tungt, så om möjligt bör du göra stativet på samma plats det kommer att bli.
2

Placera skylten i mitten av hinken och håll den upprätt. Skylten ska vara mindre än 6 meter hög - något högre och skylten blir framtung. Häll cementblandningen i hinken, runt skylten. Fyll hinken mellan hälften och två tredjedelar med den pulveriserade blandningen.
3 p Om du har hjälp, har den andra personen håller skylten upprätt i blandningen. Om du arbetar ensam, använd tejp eller snöre att fästa skylten till sågbock på ett sätt som håller skylten vertikala. börjar att långsamt tillsätta vatten till cementen förblandningen, omröring och svarvning av blandningen med en spade eller något liknande små omrörning redskapet. Fortsätt att tillsätta vatten och blanda tills cementen har en konsistens som liknar kakdeg.
4

Använda sågbock eller någon liknande objekt, som skylten upp så att det kan stå rakt medan cement torkar. Cementen tar cirka 48 timmar att ställa in (beroende på blandning), varvid du kan fortsätta till nästa steg.
5

hjälp av en borrmaskin och borrar två hål i skylten och fästa det önskade tecknet till skylten i rätt höjd. Placera skylten står på den plats den behövs, om du inte redan har gjort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148791.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.