Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att låsa dörren på en Mazda hastighet 6

mazdaspeed 6 är baserad på Mazda 6, även om vissa delar av fordonet har förbättrats för ökad prestanda. Den mazdaspeed 6 svartabörshajar en turboladdad motor och ger ut 274 hästkrafter, jämfört med 136 hästkrafter tas ut av Mazda 6. Andra inslag i mazdaspeed 6 inkluderar en upphöjd huv, fyrhjulsdrift och 18-tums aluminiumfälgar. Instruktioner
1

Tryck på dörrlåset, ovanför dörrhandtaget på insidan av dörren framåt. När dörren är låst, kommer det orangefärgade fältet vara dolda. Låsa en dörr med lås dörren går inte att låsa alla fyra dörrar. Dessutom, om dörren är öppen, kan dörren inte låst på detta sätt för att förhindra oavsiktligt låsa knapparna inuti mazdaspeed 6. Tryck ner den vertikala kraften dörrlåset
2

, ligger framför av dörren handtaget på förar-och främre dörrarna passagerare. Detta kommer att låsa alla bilens dörrar. Trycka på den övre delen av knappen kommer att låsa upp dörrarna. Denna metod kan endast användas när dörren är stängd.
3

Stäng alla dörrar och infoga mazdaspeed 6 nyckeln i nyckeln spåret på förarens eller passagerarens dörr. Vrid nyckeln åt höger för att låsa den enskilde dörren.
4

Tryck på låsknappen på keyless inresa knappsatsen. Låsknappen kommer att säga "Lock" eller har en bild av ett stängt lås, beroende på modell. Denna metod kommer att låsa alla dörrar och beväpna din trygghet om du har en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148555.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.