Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur vill kolla Quebec Numbers License Plate

Quebec har strängare regler som reglerar jakt på siffror registreringsskylt än andra kanadensiska provinser. Société de l'Assurance Automobile du Québec eller SAAQ är den myndighet som ansvarar för licensiering fordon och tillhandahåller allmänna Bilförsäkringar. För att kontrollera Quebec siffror registreringsskylt lagligt måste du ge en bra anledning eller har tillstånd från ägaren att göra så. Instruktioner
1

begär informationen från bilens ägare. Till exempel, om du köper en bil från en främling, det enklaste sättet att bekräfta identiteten hos säljaren är att begära för officiella handlingar som knyter honom till bilens registreringsnummer.
2

Kontakt Société de l'Assurance Automobile du Québec. Begär den information du behöver på ett registreringsnummer. Till exempel kan den kontrollera ett fordon för alla väntande panträtter och böter trafik innan du köper den. Du kan kontakta SAAC via telefon, e-post eller post. Up-to-date kontaktuppgifter finns på dess hemsida (se referenser).
3

Ring Sûreté du Québec, polisen i den kanadensiska provinsen, och begära den information du behöver. Återigen, kan du behöva ge ytterligare dokumentation och en anledning till varför informationen. Den Sûreté du Québec ger en lista på polisstationer och kontaktuppgifter på sin hemsida (se referenser).
4

Prata med en privatdetektiv. Om du inte kan eller inte vill göra det själv, kan du hyra en privatdetektiv för att kontrollera Quebec siffror registreringsskylt. Men enligt nätet privat undersökning företaget Best People Search, om du söker efter registreringsskyltar i Quebec, måste du lämna bilens identifieringsnummer eller VIN.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148833.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.