Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Texas Krav på en Körkortsprogram

En körkort är inte bara ett tillstånd att driva en bil, men det fungerar också som en form av identifikation för saker som att köpa alkohol och tobak och öppna ett lönekonto. För att få ett körkort i Texas, vissa krav måste uppfyllas. Ålder

15, kan en framtida förare ansöka om elevens tillstånd, vilket kräver en licensierad förare minst 21 för att följa med i passagerarsätet. Vid 16, kan du ansöka om en tillfällig licens så länge du har uppfyllt kraven. En vanlig körkort utfärdas när du har haft den provisoriska körkort i minst sex månader och vände 18. För att få en elev eller körkort, du
Dokumentation

kommer att behöva ta med dig två former av identifiering som ett födelsebevis och ett Social Security-kort. Du måste visa bevis på giltig försäkring och registrering av fordon förutom att fylla i licensansökan. Om du är mellan 18 och 24, måste du visa bevis för att vuxna förarutbildningen.
Undersökningar
p Det finns tre tentor du krävs att passera: en skriftlig tentamen, ett förarprov och en vision tentamen. Du måste ange ett fordon för förarprov.
Övriga krav

Du måste samtycka till att ha din bild tas och som skall lämna fingeravtryck. Du kommer också att uppmanas att lämna din signatur, som kommer att visas på din licens.
Kostnader

Som av 2010, för förare yngre än 18, kostnaden för en ursprungliga körkort är $ 16, som löper på 18 år, för de 18 och äldre är avgiften $ 25 för ett sexårigt licensavtal, och för 85 år och äldre är avgiften $ 9 för ett två-års-licens. Om du är en veteran, det finns ingen avgift för en licens. Om du vill få ett elevens tillstånd, är avgiften $ 16. Det finns också en $ 11 avgift för förarens granskning.
Out-of-statliga tillståndshavare
p Om du flyttar till Texas och har en licens i en annan stat eller land, måste du ge upp din nuvarande licens och slutföra de ursprungliga kraven. Om din nuvarande licensen är giltig, kommer de skriftliga och bilkörning tentor inte tas, men visionen examen kommer. Om din licens inte är giltig, måste du fylla i alla tre tentor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148835.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.