Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur bryter jag i min nya Subaru Forester ?

Att köpa en helt ny Subaru Forester är en spännande upplevelse . Du vill ta hand om din Forester att förlänga sitt liv så mycket som möjligt . Rätt vård börjar med att bryta motorn ordentligt . De första 1.000 miles på en ny motor är viktigt för att bryta i de nya komponenterna och smörjning av motorn . Felaktig vård av ditt nya motorn kan resultera i skador på motorblocket och en minskad livslängd för din Forester motor . Instruktioner
1

Upprätthålla en motorns varvtal , eller varv per minut , rating under 4000. Du ska flytta din manuell växellåda innan 4000 RPM för att förhindra att beskatta motorn med höga varvtal . Måttlig din acceleration på en automatisk växellåda för att ge tillräcklig tid för överföringen att flytta .
2

Variera fordonets och motorns varvtal regelbundet . Verksam vid en konstant hastighet antingen i miles per timme eller RPM under en längre tid förhindrar att motorn grundligt bryta in på olika nivåer .
3

Accelerera gradvis och undvika plötsliga starter . Detta kan placera onödig vridmoment på motorn medan komponenterna fortfarande är rå och att riskera misslyckanden .
4

Bromsar försiktigt och lätt , undviker alltför stor belastning på bromsarna . Detta gäller även när du byter bromsbeläggen eller andra bromskomponenter till de första 1.000 miles .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148340.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.