Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder Onstar Vägbeskrivning

OnStar är en tjänst installerad på General Motor bilar som ger dig navigering instruktioner till din specifika destination. OnStar tjänster omfattar handsfree-samtal, nöd-och säkerhetstjänster, diagnostik fordon och turn-by-turn navigering. Enligt GM hemsida, har systemet över 10 miljoner intressanta platser i 350 kategorier. Den onstar Advisor kan lokalisera var du är och bestämma den lämpligaste vägen för att få dig till din destination snabbt. Saker du behöver
OnStar-utrustat fordon
OnStar prenumeration
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den blå onstar knappen på backspegeln. Tryck på knappen och vänta en OnStar rådgivare för att hälsa på dig. Varje rådgivare har tillgång till OnStar databas och kan söka efter de anvisningar som du behöver. Se till att du har ett abonnemang på OnStar eller navigeringsanvisningarna kommer inte att fungera.
2

Berätta Advisor din destination. Berätta för henne den adress där du vill vara på väg, och hon kommer att hitta riktningar för dig. Dessa riktningar kommer sedan att skickas till OnStar-systemet i bilen. Den rådgivare kommer att säga att hon kommer att avsluta samtalet och du kommer snart att få din riktningar.
3

Lyssna för navigering högtalaren som det visar din aktuella position. Rösten navigationssystem kommer att berätta din nuvarande gata och kommer att leda dig dit du behöver gå. Kontrollera för att se om de vänder och gatunamn visas på Driver Information Center ligger i bilens kontrollpanel. Detta kommer att guida dig visuellt rösten guiden leder dig.
4

Följ anvisningarna som talaren berättar de kommande gatunamn och avstånd mellan varven. Om du går vilse eller ta fel varv, kommer Turn-by-turn-system hjälper dig att få tillbaka på rätt spår. Driver Information Center visar att du är utanför rutten och beräknar en ny rutt för att få dig tillbaka på rätt väg.
5

uppdatera dina vägar om du måste sluta med någon annanstans först. Till exempel, kan du behöva gå till en bankomat eller kafé innan du fortsätter till din destination. Du kan trycka på OnStar-knappen för att tala med rådgivare och han kommer att uppdatera din rutt och skickar de nya riktningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148287.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.