Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör i snö med Infiniti G Sedan med AWD

Körning i snöförhållandena har fått ett rykte som farlig , men med tillkomsten av datorstödd AWD i fordon som Infinity G sedan, kör i snön har blivit betydligt säkrare . Med detta i åtanke , finns det några tips som du bör använda varje gång du är på snö för att få dig att köra säkert och olycksfri . Dessa inkluderar grundläggande gas och regler broms , tillsammans med anpassning av fordon avstånd , ta hänsyn till minskad dragkraft . Instruktioner
1

Håll ett avstånd på 10 billängder när under fart . Under torra förhållanden , är fem billängder säker , men snön kommer att öka din stoppsträcka , så du behöver öka ditt avstånd .
2

Sänk hastigheten för att matcha villkoren . Om sikten är klar , men det är snö på vägen , kommer ca 30 miles per timme vara en bra fart för att behålla kontrollen över bilen . Om förhållandena är iskalla , bör hastigheten sänkas ytterligare .
3

Minimera användningen av bromsarna . Bromsar är den främsta anledningen till att du förlorar kontrollen på snö , så kör långsamt nog med tillräckligt avstånd för att tillåta din Infinity motorn att sakta eller för bromsar ansätts något . Under acceleration , kommer AWD hålla dig framåt med limited slip , men om du börjar glida , gör återigen inte bromsa ! Istället behålla någon acceleration och förvandla din ratt i bilden , motverka spinn . Som en tumregel , bör bromsarna sällan användas när i hög hastighet på snö .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149145.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.