Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Budget Truck Tow Dolly Instruktioner

Budget Rent a Car har varit i drift sedan 1958. År 2009 hade de över 800 platser över hela USA. De hyr bilar, lastbilar och trailers för både konsument-och kommersiella kunder. En fiberkabel dolly är en lösning för att bogsera ett fordon. Det fungerar genom att placera de främre hjulen på ytan av släpet och fästa dem ordentligt med spännband. Lastning och lossning en bogsera dolly är en enkel process när du förstår anvisningarna. Saker du behöver
Tow dolly
Framhjulsdrift fordon
bogsera fordon betygsatt att bogsera önskad vikt och ordentligt utrustade
Visa fler instruktioner
1

Connect bogsera dolly s koppling till att dragfordonets dragkrok genom att sänka den. Låsa den på plats genom att sänka spärren och säkra med ett skumt stift. Crisscross släpets kedjorna under kopplingen och fäst det skumt.
2

Ta bort säkerhetsnålar från spärrskaft och rulla banden. Detta görs genom att greppa spärrskaft och spärrhaken samtidigt och trycka ner. Rulla banden så att de är platt på marken framför vinscharna.
3

Luta hjulet plattformen tillbaka för lastning. Detta åstadkommes genom att svänga botten av låsspärren mot kopplaren och lyfta handtaget låssprinten. Den fordonet upp på bogsera dolly
4

Kör långsamt tills framhjulen vila stadigt mot hjulet stannar.
5

Placera de spännband i centrum och vägleda dem under däcken. Spänn banden med vinscharna tills de är mycket snäva. Sätt säkerhetsnål genom varje vinsch för att låsa den på plats.
6

Linda bogsera dolly säkerhet kedjan runt fordonets ram och säkert tillbaka till släpet. Denna kedja behöver inte vara tight.
7

Kontrollera bilens parkeringsbroms är i avstängt läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149418.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.