Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man installerar ett NC Bracket Front licens på en 1998 Dodge RAM 2500

Registreringsskylt lagar i North Carolina inte kräver drivrutiner för att ha en registrerad registreringsskylt på framsidan av deras fordon. Invånarna har därför möjlighet att antingen lämna fronten tom eller lägga till en anpassad platta, så länge den uppfyller vissa bestämmelser om språket på plattan. Installera en anpassad platta kan vara ett sätt att uttrycka dig genom ditt fordon. Saker du behöver
Registreringsskylt fäste
Skruvar
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sätt registreringsskylten till registreringsskylt hållare. Placera hållaren med framsidan ner på marken och placera registreringsskylten i läppen av innehavaren. Se till att hålen i hållaren och hålen i registreringsskylten är uppradade. Vissa registreringsskylt innehavare kommer att ha en flik som klämmer registreringsskylt på plats.
2

Lokalisera de två fyrkantiga hålen i mitten av den främre stötfångaren. Hålen kan ha ett plastlock insatt. Om så är fallet, helt enkelt använda fingret och skjut ut insatsen ur stötfångaren.
3

Sätt i skruvarna genom hållaren och registreringsskylten. Beroende på storleken på skruvarna du använder kan du behöva vrida skruvarna genom hålen.
4

Håll hållaren registreringsskylt fram till stötfångaren och använda skruvmejsel för att vrida skruvarna till stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149266.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.