Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra Old Efficiency Car Fuel

På grund av den instabila gaspriserna, alla letar efter sätt att spara vid pumpen. Även om din bil inte är en hybrid eller elbil, är det fortfarande möjligt att öka din miles per gallon (mpg) och samtidigt minska priset spenderas varje månad på gas. Det finns flera enkla och enkla steg som kan vidtas för att förbättra bränsleeffektiviteten i en äldre modell bil. Några av dessa inkluderar regelbundet underhåll, ta bort övervikt och ändra körvanor. Saker du behöver
CarGas
Visa fler instruktioner
Hur förbättra gamla bilars bränsleeffektivitet
1

Håll din bil upprätthålls. Detta inkluderar regelbundna olje-och luftfilter förändringar, tillsammans med att hålla däcken ordentligt pumpade. Dessutom, de flesta bilar kommer med en manual som har rekommenderat underhåll för vissa körsträcka milstolpar. Dessa kan omfatta däck rotation och balansering, förändringar bälte och rutinmässig tune-ups av en mekaniker. Om du följer dessa enkla riktlinjer kommer du att ha ett ordentligt kör bil.
2

bort övervikt. Gå igenom din trunk och ta bort objekt som du inte behöver i bilen. Ta cykel eller bagage rack när de inte används. Extra objekt i och på en bil gör en skillnad i MPG genomsnittet eftersom dessa poster lägga upp och väga bilen ner.
3

Accelerera och bromsa försiktigt. Vid stoppljus och skyltar stopp, accelererar försiktigt säkerställer att gasen inte slösas bort på snabb acceleration. Att vara en lugn och stabil förare förbättrar gas körsträcka eftersom motorn inte är tvungen att reagera kraftigt på överdriven användning av gaspedalen. Edmunds.com fann att bromsning över en längre sträcka även ökar bränsleeffektiviteten (se länk i Resources).
4

Undvik onödig tomgång. Tid i rad vid en snabbmat drive-thru, bör banken och andra platser bör undvikas. Om bilen kommer att stå stilla i mer än 30 sekunder, är det bäst att stänga av den. Gasen som används för att starta motorn är mindre än vad som spenderas på tomgång motorn.
5

Kombinera ärenden och resor. Planera din dagliga schema och hållplatser. Kartlägg dessa platser och besöka livsmedelsbutiker, filial bank eller postkontor närmast din arbetsplats. Börja med ärendet längst avstånd och arbeta dig tillbaka till ditt hem eller arbetsplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148017.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.