Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att parkera en bil på en parkeringsplats

Parkering en bil på en parkeringsplats, även kallad vinkel parkering, är en viktig färdighet för alla förare att bemästra. Säker parkering i en parkeringsplats, samt dra ut på en parkeringsplats, kommer att krävas under en förarens test. Så det är värt att veta hur man gör det, och värt att göra rätt. Och det kan vara lite svårare än det ser ut, speciellt för en nybörjare förare. Saker du behöver
Bil
Parkeringsplats
Visa fler instruktioner
1

Bo så långt till den motsatta sidan av körfältet från parkering plats som möjligt innan parkeringen förfarandet.
2

Approach parkering plats med en hastighet av högst 5 mph.
3

börja vända hjulet mot parkeringsplats när din siktlinje är även med de målade linjerna parkeringsplats. Dra helt i plats, och se till att stanna mellan de målade linjerna. Parkera inte för nära antingen linje eller du kanske inte kan öppna din bil dörrar utan att slå i bilen bredvid dig. Försök att parkera bilen centrerad mellan de målade linjerna.
4

Räta bilens hjul som huven på din bil närmar framsidan av parkeringsplatsen.
5

Tillbaka ur rymden igen genom att dra rakt bakåt tills huven på din bil är även med den bakre stötfångaren av bilarna bredvid dig. Vrid ratten i den riktning du vill att den bakre delen av bilen för att åka och fortsätta bakåt långsamt. När du anger körfältet, förvandla din ratt i motsatt riktning du har styrning, och sedan räta ut när du går framåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148631.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.