Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man mer bränsle ekonomi i en Ford Mustang

Som gaspriserna fortsätter att gå upp och folk blir alltmer miljömedvetna, har det blivit mer och mer viktigt att få den bästa bränsle körsträcka möjligt från din bil. Ju bättre din gas körsträcka är, ju längre du kan gå mellan påfyllningar och mindre avgaser dina Mustang kommer att producera. Bränslet körsträcka du får från din Ford Mustang är till stor del beroende på storleken på din motor. Mustangs har tillverkats med 4-cylindrig, 6-cylindriga och 8-cylindriga motorer. Fyrcylindrig Mustangs får bättre bränsle körsträcka än de 8-cylindriga dem eftersom de större motorerna kräver mer bränsle. Oavsett storleken på din Mustang motor, det finns saker du kan till att förbättra sin bränsleekonomi. Instruktioner
1

Håll din Ford Mustang motor väl underhållna. Med regelbundna tune-ups och oljebyten utförs på din bil kommer att hålla din motor igång effektivt. Ju mer effektivt din motor är igång, desto mindre arbete det har att göra för att köra din bil och den mindre bränsle du använder.
2

Kontrollera din Mustang däcktrycket regelbundet för att se till att dina däck är pumpade tillverkarens specifikationer. Under pumpade eller slitna däck ökar mängden dra på din motor och tvinga den att arbeta hårdare.
3

Lämna inte din Mustang tomgång i mer än en minut eller två. Tomgång fordon med bränsle och släpper ut giftiga utsläpp medan de sitter på ett ställe. I vissa stater är det olagligt att lämna en bil på tomgång på grund av det miljövänliga konsekvenser.
4

Undvik att använda din Mustang luftkonditioneringen när det är möjligt. Din luftkonditioneringen tvingar din Mustang motorn att arbeta hårdare, så att du sparar bränsle om du rullar ner dina fönster eller lägga ner din cabriolet Mustang topp.
5

Ändra hur din disk. Försök att kombinera alla dina ärenden eller uppgifter i en enda resa i stället för att göra flera resor. Få ut det mesta av din gas körsträcka genom att minimera den tid du tillbringar bakom ratten. Inte bara kommer detta att förenkla ditt liv, men det kommer att spara bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148789.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.