Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Saker att hålla i handskfacket

Borta är de dagar av en handskfacket lagra handskar, men utan en särskild organisationsplan, handskfacket defaults till stånd en förlängning av ett hem skräp låda. Det är dags att bättre utnyttja det utrymmet genom att städa ut den slumpmässiga grejer och fördela det förvånansvärt stor instrumentbrädan garderob i en leverans box för oväntade körning nödsituation, brådska eller förbisedd nödvändighet. On-the-Go File

Nya bilar ger alltid någon form av zip-lock påse eller mapp med en bruksanvisning och underhåll schemat lagras i handskfacket. Använd detta som en lätt-tillgänglig, liten fil-box för bilen. Inom flikarna i handboken inkluderar försäkringsbevis, kontakt Nödnummer och någon kritisk medicinsk information som andra kan behöva veta i händelse av en nödsituation. Ingen manual? Använd en kupong innehavaren eller någon form av poly-vinyl pappershållare som kommer att hålla viktig information om bil organiserad.
Generic Cell Phone Charger eller Power Converter

Förare och passagerare kommer att uppskatta möjligheten att antingen ladda upp bärbara telefoner, bärbara datorer eller läsare eBook när resor överleva batteriet. Det är också skönt att veta att du har en back-up-laddare när du reser ner den långa, mörka landsväg och mobiltelefon är på väg att dö. Det finns ett brett sortiment av lättare plug-ins som finns i alla storlekar och utföranden för att stödja någon digital apparat.
Vev ficklampa

En traditionell alkaliskt batteri ficklampa i handskfacket är en bra sak, men om den inte används under en längre tid, kommer batterierna antingen läcka syra eller förlora sin laddning, så när det behövs som mest, är allt du har ett dunkelt eller döda ficklampa. En hand-vev ficklampa är en enkel uppfinning som utnyttjar en vev - manuell skakning av ljuset upp och ner för att skapa energi som sedan lagras för regelbunden ficklampa användning. När ljuset blir svagt, bara vev eller skaka för att återställa full belysning. De flesta ficklampa vevar är utformade för att ge ungefär fem minuter av ljus per 30 sekunder av fysisk manipulation.
Papper och penna

ha något att skriva med och något att skriva på är alltid bra att ha i högsta hugg när du kör. Oavsett om det är att skriva ner riktningar eller utbyta information Bilförsäkringar, med en fungerande penna och tillgängligt papper, kommer att förhindra ytterligare stress tillsätts vid tidpunkten för behovet.

Store dessa 2 objekt, om det finns plats, i ägarnas "manuella dokumentationen tillsammans med viktiga papper för att förhindra att pennan faller för djupt i handskfacket vilket gör det svårt att hämta.
Courtesy Stuff

Fyll en liten smörgås zip -lock påse med några plast gafflar och knivar, paket av sötningsmedel, plåster, och ett litet sy-kit med säkerhetsnålar. Du kommer bli förvånad över hur ofta du kommer att behöva dessa saker när du vet att de finns. Om det finns plats, tillsätt lite handdesinfektion och en resa-sized pack servetter i påsen. Addera Digitalkamera
Håll en digitalkamera i handskfacket för stunder som dessa .

Hur många gånger när du reser har du tänkt: "Boy, jag önskar jag hade en kamera." Hitta en liten fickformat kamera, alltid redo att spela in dessa one-of-a-kind molnformationer, fält av syrener eller någon av många, inte-vill-att-glömma, drive-by stunder.

några få dollar

ha en $ 10 eller $ 20 dollar sedel undangömt prydligt undan i vrår av handskfacket när fastnat på en vägtullen eller behöver gas och har inga kontanter kan vara en välkommen hjälp. Sätt räkningen i facket och glömma det, när det verkligen behövs, kommer du ihåg Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149377.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.