Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder skidsteers

Tung utrustning som bulldozrar, grävmaskiner och frontlastare gör schaktning verksamhet mycket lättare än att göra det för hand. Men om du arbetar i ett mindre område, kan en skidsteer vara det bästa alternativet. Med många tillgängliga redskap, kan en enda skidsteer utföra den flera andra maskiner. Saker du behöver
Skidsteer
Visa fler instruktioner
1

Sitt ner i förarsätet. Många skidsteers har sensorer i sätet som bara låter dig starta maskinen om du sitter ner. Se också till att bältet eller selen är på grund av att det kan vara sensorer för att övervaka dessa också.
2

Slå på tändningen och låsa upp kontrollerna. Många modeller har en hydraulisk låsning som måste kopplas ur innan du kan flytta. Hydraulik används för att driva skidsteer. Hitta en switch som har en bild av ett stängt lås på ena sidan och ett öppet lås på den andra. Tryck på "unlock" sida av knappen.
3

Justera gas. Gasreglaget är vanligen beläget nära den högra armstödet. För att öka på gasen, för spaken framåt. För att minska den, dra spaken bakåt.
4

Använd vänster fotpedal för att kontrollera höjden på skopan. När du trycker ner vänster pedal med hälen, kommer skopan att stiga. När du trycker ner vänster pedal med tårna, kommer skopan lägre.
5

Använd höger fotpedal för att styra curl i hinken. När du curl din hink, roterar den och gör en skopa motion. Att krypa din hink, tryck ner på höger fot pedalen med hälen. Att uncurl, eller dumpa din hink, tryck ner den högra pedalen med tårna.
6

Flytta framåt och bakåt. Det finns två styrspakar i hytten på en skidsteer. Den vänstra joysticken styr vänster uppsättning däck, eller spår, medan den högra joysticken styr rätt uppsättning däck eller spår. När du flyttar styrspakarna framåt kommer skidsteer gå framåt, och när du flyttar styrspakarna bakåt kommer skidsteer flytta tillbaka.
7

Vrid skidsteer. När du flyttar höger joystick framåt mer än den vänstra styrspaken, kommer du vänder till vänster. När du flyttar den vänstra styrspaken framåt mer att höger joystick, kommer du svänger till höger.
8

Snurra skidsteer. När du flyttar en joystick framåt och den andra styrspaken bakåt, kommer skidsteer snurra i sin plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149081.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.