Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder varningsblinkers i regn

Vid körning i en regnstorm och sikten är dålig , många förare är snabba att sätta på ett fordons varningsblinkers . Ett skäl för att slå på varningsblinkers är att föraren känner att det kommer att hjälpa en annan förare att se sin bil i regnet . En annan anledning är att varna andra förare att anledningen till att han kör långsamt är på grund av regnet . Även om du kanske menar väl genom att vrida på dina varningsblinkers i regnet , är det en praxis att vissa brottsbekämpande tjänstemän fordran kommer att göra mer skada än nytta . Beroende på det läge du kör i , kan du få en stämning för att bryta den farliga lampor protokollet . Instruktioner
1

avstå från att slå på dina varningsblinkers i regnet medan din bil är fortfarande i rörelse . I vissa stater , såsom Florida , är det faktiskt olagligt att slå på varningsblinkers medan ditt fordon är fortfarande i rörelse .
2

Dra bort från vägen , motorväg eller gata som du är på och park bilen tills du känner regnet har lättat upp tillräckligt för dig att komma säkert tillbaka på vägen . När parkera din bil , vara säker på att det finns gott om utrymme mellan din parkerade bil och fordon som passerar .
3

Förvandla dina varningsblinkers på medan ditt fordon är parkerat på den sida av vägen att säkerställa andra förare kan se din bil .
4

Stäng av dina varningsblinkers innan du hämtar tillbaka på vägen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148489.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.