Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Lägga till gas körsträcka till en Ford 7,3

Den 7.3L Power Stroke dieselmotor i en Ford pickup ger mer kraft för dragande, men när det gäller bränsleekonomi, lastbilen definitivt inte prestera lika bra som en kompakt bil. Medan pickup ägare förväntar sig att betala mer vid pumpen för att de mer kraftfulla fordon, finns det flera sätt att de kan spara pengar genom att öka prestanda gas körsträcka av sina 7.3L dieselmotorer. Instruktioner
1

Sänk hastigheten när försiktiga. Den 7.3L motorn kommer fungera mer ekonomiskt vid lägre hastigheter. Detta gäller särskilt om du dragande en belastning. Även en 5-mil-per-timme hastighetssänkning kommer att lägga upp i besparingar, särskilt under tiden.
2

Minska luftmotståndet. Installera en bugg sköld på motorhuven på din pickup och stänga fönster vid körning. Detta kommer att hjälpa till att minska det totala luftmotståndet i din pickup och något öka bränsleekonomi.
3

service din pickup regelbundet. En 7.3L Power Stroke dieselmotor kommer att fungera mer effektivt när den hålls på en regelbunden basis. Detta inkluderar oljebyten varje 3000 miles och motor service varje 6000 miles.
4

Balans, rotera och fylla däcken regelbundet. Ojämn slitagevarnare leder inte bara till instabilitet på vägen, men det kan också minska den totala bränsleförbrukningen på din pickup. Roterande och balansera däcken var 6.000 miles kan hjälpa dig att få bättre gas körsträcka. Hålla din rätt lufttryck i däcken kan också hjälpa fordonsägare köra fler miles per gallon.
5

Använd rekommenderad olja till din motor. Medan många ägare anta att en motorolja kommer att arbeta i sina mickar, är det bäst att använda en syntetisk olja som är utformad för att fungera med dieselmotorer. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149019.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.