Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Jet Ski

Många båtägare vill bogsera en Jet Ski eller liknande vattenskotrar . Vid bogsering en Jet Ski , måste det vara ordentligt förberedd så att vatten inte kommer in i motorn . Underlåtenhet att ordentligt förbereda din Jet Ski för bogsering kan resultera i skador på motor eller orsaka en no - start tillstånd som kräver professionell service för att reparera . Instruktioner
1

Stäng av Jet Ski : s ventil vatten inflöde . Om denna ventil lämnas öppen , kan vatten tränga in i motorns cylindrar under tryck . Om din Jet Ski inte är utrustad med en avstängningsventil , kan du klippa intaget röret och sätt en eller ha en marin butik installera avstängningsventilen för dig .
2

Använd en fiberkabel rep som är minst 100 meter lång . Detta hjälper till att hålla jet ski ur båtens kölvatten när båten är under makten . Tie röda flaggor till bogsering kedjan så att andra kommer att se att Jet Ski är bogseras och är inte bara släpande din båt .
3

hålla din båt hastigheter under 15 knop . På grund av spåren och turbulens en båt gör i kraft , måste du undvika snabba körningar som de kommer att destabilisera Jet Ski .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149538.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.