Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Hummer H3

En femcylindrig Hummer H3 får uppskattningsvis 14 miles per gallon i staden och 18 på motorvägen. En åtta-cylindrig motor får uppskattningsvis 13 miles per gallon i staden och 16 på motorvägen. Den H3 är en av största SUV på marknaden, men du kan förbättra din bränsleekonomi genom att ändra din körstil, skötsel av motorn och göra smärre justeringar av fordonet. Instruktioner
1

Använd minsta däcken möjligt. Motorn måste arbeta hårdare för att rotera stora däck.
2

bort övervikt från stammen. Den H3 väger 3 ton, och övervikt gör endast att motorn arbeta hårdare. Ta bort takräcket från din H3 om du inte använder den.
3

Byt olja varje 3000 miles med rätt oljekvalitet. Medan du får ett oljebyte, se till mekanikern kontrollerar luftfilter, toppar av alla vätskor och kontrollerar ringtrycket. Ett smutsigt luftfilter och lågt däcktryck minskar bränsleförbrukningen. Kontrollera lufttrycket i däcken varje månad.
4

Ändra din körstil. Gör inte golvet gaspedalen för att accelerera snabbt eller köra i höga hastigheter. Ställ farthållaren vid hastighet på motorvägen. Hellre än att bryta hårt för ett kommande stopp, förutse stoppet och låt upp på gaspedalen i förväg. Förändra din körstil är det bästa sättet att förbättra bränsleekonomin.
5

Undvik att köra i rusningstrafik. Tomgång i trafiken i mer än några minuter bränner gas och minskar din bränsleekonomi. Stäng av H3 om du väntar på en parkeringsplats, och låt inte bilen på tomgång för att värma upp på morgonen. Om temperaturen är under 30 grader, det tar en H3 mindre än en minut att värma upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148060.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.