Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kör jag en trailer?

Trailers används av bilister för aktiviteter såsom segling, camping, transportera gods eller ta en resa över landet. Bilister som kör släp bör vara medveten om de olika krav för körning med släpvagn, inklusive sänkt hastighet bryta rutiner, manövrerbarhet och juridiska frågor. Hastighet

När du bogserar en bil, du måste kontrollera en större mängd vikt och hantera lagt fordonets längd. Minska din hastighet för att säkert driva dina fordon för manövrering och för bromsning. Fysik diktera att tyngre och större föremål som rör sig i en snabbare hastighet behöver mer utrymme vid inbromsning eller manövrering. Ett sätt att kompensera för detta vetenskapliga faktum är genom att minska din hastighet vid körning med släpvagn. Addera Braking

Var medveten om hur mycket utrymme du behöver vid inbromsning, och har en uppfattning om längden på fordonen. Utrymmeskrav för bromssystem fordon som dra släpfordon variera, så kontrollera din instruktionsbok för att få en idé.
Manöverduglighet

manövrerbarhet är viktigt, speciellt när man går i vända. Längre fordon kräver generellt mer utrymme att manövrera, och när säkerhetskopieringen bör du vara medveten om det faktum att en trailer kommer att gå i motsatt riktning mot dragfordonet. Till exempel, om du vill säkerhetskopiera trailern till vänster, måste du vända dragfordonet hjulen åt höger, och säkerhetskopiera den till höger kommer att orsaka trailern att gå till vänster. När du byter körfält, fundera över hur mycket utrymme du behöver för manövreringsförmåga för att undvika en olycka om andra fordon finns.
Överväganden

Varje stat har sin egen uppsättning av regler och föreskrifter för dragning av släpvagnar, och i de flesta stater trailer ägare är skyldiga att vara registrerade hos Department of Motor Vehicles. Också hålla i minnet att alla vagnar är skyldiga att ha fungerande bakljus och bromsljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148919.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.