Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till låsa upp en GMC med en nyckel?

När någon frågar hur man låser upp sin GMC bildörr med en nyckel, är det snabba svaret att berätta "in nyckeln och vrid." Detta är inte det svar de söker, men det finns hjälp att åtgärda dessa knepiga lås som bara inte vill arbeta längre. Majoriteten av bilarna i dag kommit med tjusiga fjärråtkomst enheter, så många människor aldrig ens försöka använda sin nyckel tills de fjärranslutna enheter slutar att fungera. Det är när de upptäcker att deras nyckel fungerar inte heller. Saker du behöver
Grafitpulver
Tillverkarens nyckeln
Kan luft
Visa fler instruktioner
1

Infoga din tillverkarens nyckel och sväng till vänster, eller moturs. Detta bör låsa din dörr, men om nyckeln inte har använts på ett tag kan behöva lite hjälp.
2

in halmen från en burk med luft i låset och blåsa luft i den . Din lås kanske bara behöver damm och smuts blåses ur vägen. Sätt din nyckel och försöka låsa upp dörren igen. Om det fortfarande inte fungerar, prova nästa steg.
3

Ansök grafit pulver, som brukar kallas lås glidmedel, till nyckeln. Sätt i och ta ur nyckeln flera gånger. Försök inte att låsa upp dörren ännu. Grafitpulvret måste ha en chans att göra sitt jobb och smörj låsmekanismer.
4

Sätt tillbaka nyckeln och försöka låsa upp dörren igen. Du kan behöva upprepa steg 3 flera gånger för att frigöra ditt lås. Eftersom många av oss kan gå år utan att någonsin använda vår nyckel för att låsa upp dörren, är det vanligt att låset att frysa upp genom att bli igensatta med smuts och rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148650.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.