Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra MPG på en Power Stroke 6,0 L

Ford 6.0L powerstroke Motorn är konstruerad för makt och dragande, men inte särskilt för bränsleekonomi. Detta åtta cylindrig motor kan producera upp till 325 hästkrafter. Medan pickup ägare allmänhet acceptera det faktum att det kommer att kosta mer att driva sina fordon, det finns små sätt att de kan förbättra deras övergripande bränsleekonomi. Instruktioner
1

Ändra hur du kör. Om du har en lead fot och gör en hel del aggressiv körning i 6,0 powerstroke, kommer du definitivt känna av smärtan vid pumpen. Det är bäst att sänka hastigheten när det är möjligt och undvika snabba accelerationer.
2

Växla till tvåhjulsdrift när det är möjligt. Även fyrhjulsdrift är användbar vid dåligt väder och i dåligt terräng, kräver användning av mer bränsle. Bara byta till fyrhjulsdrift när det är absolut nödvändigt.
3

Kombinera resor. Om du har en last att dra och annan resa att göra i samma riktning, överväga att kombinera de två. Varje gång som du kan göra färre resor den översätter till att spara mer bränsle.
4

Använd din kryssning. Farthållaren hjälper din bil bo på ett konsekvent hastighet och en enhetlig hastighet av RPM. Detta hjälper din 6.0L powerstroke fungera mer effektivt. På lång motorväg resor, ställa in farthållaren på strax under hastighetsgränsen för att spara bränsle.
5

Haul mindre. Städa ur din säng och släp och ta bort saker du inte behöver dra. Varje kilo mindre att du bär kommer att hjälpa dig att spara mer på pumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149053.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.