Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur fixar Is på insidan av fönstret av en bil

När is bildas på insidan av vindrutan, innebär det en allvarlig risk för att föraren i kallt klimat. Skrapa bort är bara en tillfällig lösning eftersom det kommer isen upp igen snabbt. Sikten kan reduceras till noll. Is bildas när du har en kombination av kalla temperaturer och hög luftfuktighet inuti din bil. Du kan lösa problemet genom att ta bort källan till fukt och höja temperaturen inne i car.The klimatanläggning i bilen måste arbeta effektivt. Instruktioner
1 Snö eller regn på din golvmattor orsakar överflödig fukt.

Avlägsna eventuella fuktiga föremål från bilen. Kontrollera golvmattor för snö eller vatten. Överskottet luftfuktighet i kombination med minusgrader gör att isen för att bygga upp dina fönster.
2 Alkohol förhindrar isbildning.

Torka insidan vindrutan med alkohol, som kommer att förhindra isbildning. Ditt fönster ska vara kristallklart och även fri från is.
3 Din luftkonditionering tar bort fukt.

Kör din luftkonditionering medan du har värmaren inkopplad. Detta kommer att ta fuktigheten ur luften medan du höja temperaturen på insidan av bilen.
4 Om du förlorar kylvätska, kommer din avfuktare inte fungera effektivt.

Kontrollera din luftledningen luftkonditionering avlopp för att se om det läcker vätska. Om kylvätskenivån är låg, kommer avfuktaren fungerar inte effektivt. Detta kan också vara en källa för isbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149101.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.