Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man rida en Scooter

Ridning en skoter har aldrig varit ett mer populärt sätt att resa. På grund av höga priser på naturgas människor över hela världen vänder sig till den fantastiska miles-per-gallon erbjuds via skotrar. Dock kan dessa kompakta maskinerna vara otroligt svårt att rida för nykomlingar Instruktioner
Körning en Scooter
1

Öva din balans på en skoter. Det bästa sättet att utveckla balans på ett tvåhjuligt fordon är att lära sig att cykla. Om det har gått lång tid sedan du har ridit en, ta upp det igen. Det är sant att du aldrig glömmer hur man cykla, men du kommer att vara rostig. Ge ditt saldo ett träningspass så att du inte krascha din dyra ny skoter.
2

Lär dig att flytta. I motsats till en bil, skiftar en skoter helt annorlunda. Många har pedal skift som du måste sparka ner eller dra upp, medan andra har reglage på styret. Lär dig hur din fungerar och öva på det.
3

Vet att vändradien för en skoter är mycket skarp. Detta innebär att din scooter kommer att vara känsliga för minsta rörelser styret. Detta hjälper till att hålla dig från att flytta din vikt runt för mycket, men tar lite tid att vänja sig för första gången ryttare.
4

Få bekväm med din scooter hastighet. Medan din scooter kanske kan göra 60 miles i timmen, det betyder inte att du ska gå så fort direkt. Vänj dig vid ridning och vrida på 10 miles i timmen och långsamt öka din hastighet, lära nyanserna i maskinen vid varje.
5

Använd defensiv-driving när du är på väg. Scooter ridning är farligt eftersom du är praktiskt taget osynliga för bilisterna. Du behöver inte rytande motorn att motorcyklister måste varna andra att din sårbarhet. Detta innebär att du måste hela tiden vara medveten om bilar som förändras i ditt körfält och drar ut framför dig. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147939.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.