Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Time Traffic Lights

När du har bråttom, ibland verkar det som du träffar varje rött ljus som finns på den del av staden. Sannolikheten är att du har. Många städer har tidsinställda trafikljus för att underlätta flödet av trafik mönstret. För att spara tid, frustration och bensin måste du lära dig att tiden lamporna. Instruktioner
1

Titta på grönt ljus framåt för att börja timing lamporna. Vanligtvis trafikljusen är tidsinställda till medelhastighet och tid. Ta reda på hur lång tid som det förblir gröna.
2

Klocka hur lång tid som ljuset förblir grön. Denna tid bör inte variera mycket från ljus till ljus på en viss gata. Med hjälp av denna tid, kan du börja justera hastighet.
3

Flytta något långsammare än den hastighet. Du kan gå fortare, men det skulle kunna bryta mot lagen. Om du är en massa trafik, är detta omöjligt i alla fall. Använd den tid som det tog för ljuset att byta till flytta från en ljus till nästa.
4

kusten om du måste. Rusa till hörnet för att stoppa bara bränner bränsle, och du får samma avstånd som du annars skulle ha. Om du reser på en relativt öde gata, kan utrullning kan du strömma igenom ljuset på förändringen. Återuppta den exakta hastighetsgränsen när du har lyckats slå i grönt ljus.
5

Stäng av på en sidogata och kör på en parallell gata. Om allt annat misslyckas, flytta ut på gatan är en möjlighet. Förändringen till den parallella gatan kan ge dig precis rätt tidpunkt för sin trafikflödet.
6

Ignorera andra drivrutiner på stötfångaren. När du nått det flödesmönster och ordentlig fart, undvika frestelsen att påskynda att behaga killen rida din stötfångaren. Du ska bara sluta stoppa ändå. Behåll den exakta hastighetsgränsen och du bör träffa varje ljusgrön därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147870.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.