Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Ta bort information om Driving Record

Information om din drivande post som en mindre kränkning kan normalt avlägsnas genom att fylla i en defensiv körning kurs eller trafik skolan. Detta kommer inte att eliminera en fin men det rensar din körning rekord av kränkningen. Samtliga bil försäkringsbolag använder din drivande post för att bestämma premien för en policy. Premierna går vanligtvis ner när kränkning information har tagits bort från din färdregistreringen. Instruktioner
1

Gå till webbsidan för DMV Office platser. Ange ditt postnummer i textrutan och klicka på den blå pilen för att visa resultaten.
2

Kontakta den lokala DMV kontoret för ditt område och fråga om att delta i en defensiv körning kurs eller en trafik skola program . Addera 3

Registrera för en defensiv körning kurs eller anmäla dig till en trafik skola program. Betala fastställda avgifter till trafik skolan med ett kreditkort eller använda kontanter.
4

delta i kursen på din dag och tid. De flesta kurser och program är en halv dag till en hel dag vanligtvis på en lördag eller söndag.
5

uppmärksam på eventuella föreläsningar eller videoklipp under klassen. Ta och klara examen i slutet av kursen. Behåll en kopia av din slutförande poster. Trafiken Skolan kommer att skicka sina filer till DMV som kommer att ta bort den kränkning från din körning post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149505.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.