Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att transportera ditt land fordonet kors

Du har flera alternativ när det gäller att transportera din bil över hela landet. Om du inte vill köra bilen själv (eller bogsera den om den inte är igång), eller dra den bakom en annan bil eller lastbil på en släpvagn, kan du anlita någon för att transportera det till dig. När man jämför kostnaden för att anställa en professionell biltransport till den för att göra det själv, faktor i kostnaden för gas, nattlogi, mat och värdet av din tid. Använda en professionell service också erbjuder viss lättnad under vad som kan vara en hektisk tid då flytt. Saker du behöver
Rental trailer, tillval
bilförsäkring
Visa fler instruktioner
1

Kör ditt land fordonet kors och, om nödvändigt, flyga hem eller hyra en bil för att köra tillbaka. Eftersom detta är en lång drive, överväga att be en annan förare att göra resan med dig, både för företaget och den drivande hjälpen. Detta kommer också att öka kostnaderna för satsningen, eftersom du kommer sannolikt att få betala för sitt boende och mat.
2

Haul bilen bakom en annan bil eller lastbil (eller flyttlass) genom att hyra en släpvagnen. Många flyttar utrustning företag hyra släp och se till att du får rätt storlek trailer, och att du kör rätt-sized fordon, för att dra det andra fordonet på ett säkert och effektivt sätt.
3

Ladda din bil i ditt flyttlass med möbler och andra hushållsartiklar om du har hyrt en flyttfirma. Tänk på att eftersom flyttar företagen är skyldiga att ta ut en viktbaserad hushållsartiklar taxa, är detta ett dyrt alternativ.
4

Sök på nätet efter ett företag som specialiserat sig på att flytta bilar. Sajter som movecars.com ber dig att välja en origination stat och en destination staten att hjälpa smala fältet av tillgängliga tjänster antingen statewide eller storstadsområde. Följ länkarna för att kontakta professionell auto mover, varav några kan transportera din bil via en öppen lastbil eller inuti en sluten en. Även om vissa företag kommer att plocka upp och släppa av bilen på platser som du väljer, kommer de erbjuder ofta rabatter om du kör din bil till en av deras terminaler. Vissa företag har mer än 100 terminaler i landet.
5

Sök på nätet efter ett företag som du kan anlita någon annan att köra ditt land bil kors. Denna tjänst, som ibland kallas en driveaway, beroende på förarens tillgänglighet och en bredare tidsram för både hämtning och leverans. Beroende på vilken typ av fordon du har, anställa en chaufför kan spara hundratals dollar. Rådgör med din politik Bilförsäkringar för att avgöra vad som omfattas (t.ex. om föraren skadar din bil eller är skadad i en olycka).
6

Fråga efter en första inspektionsrapporten innan du låter någon annan köra bilen längdåkning som en dokumentation av bilens skick vid upphämtning avseende befintliga repor, bucklor, chips måla, sprickor i glaset, rost och aktuell körsträcka. När du får din bil tillbaka, jämföra sitt tillstånd till vad som registreras i inspektionsrapporten i original. Notera eventuella skillnader, och be chauffören att underteckna och datera rapporten. Sedan kontakta företaget biltransporter föraren hyrdes igenom. Företaget kommer att arbeta med dig betala för eventuella skador.
7

Spara pengar genom att använda din egen täckning Bilförsäkringar snarare än transporte för eventuella uppkomna skadan under flytten, oavsett hur du väljer att flytta ditt fordon. Kontrollera med ditt försäkringsbolag för att bekräfta täckningen er politik bär om bilen transporten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148221.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.