Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Saker att göra medan körning långt

Väg resor är mer än bara ett medel att nå målet, kan de vara en semester i och av sig själva när det görs rätt. De viktigaste principerna för att träna när man börjar på en lång bil resa är säkerhet, underhållning och takt. Ta minst en annan person med dig att uppnå alla tre principer. Takten själv och inte klämma alltför många miles på en dag. Musik

Du kan inte lita på att tydligt kunna ta emot radiostationer som spelar den typ av musik eller kommentar du njuta av tiden på en lång road trip. Så, om du prenumererar på satellitradio, ta med en samling av dina favorit-CD-skivor eller ladda upp din mp3-spelare och ta med en bifogad fil för att ansluta den till externa högtalare eller din bil radio innan du åker så att du kan leverera en stadig ström av underhållning under din resa. Om du kör med barnen, ta med musik som de tycker om, som ett par CD-skivor med barnvisor eller sånger dans de är bekanta med. Addera Ljudböcker

Audio böcker kan hjälpa till att hålla dig vaken och fördriva tiden på en lång drivande resa. De allmänna biblioteken bär ofta ett begränsat urval av nya releaser och andra böcker på CD som du kan checka ut och ta med dig på din resa. Kontrollera din bibliotekets utbud ett par veckor i förväg om den titel du vill är vänta-listade. Gå online eller på din lokala bok återförsäljare för att köpa två eller tre av dina favorit-titlar, beroende på hur lång resan är. En ljudbok kan pågå upp till 13 timmar så planera därefter. Om att få mer än en bok eller köra med mer än en person väljer titlar som tilltalar alla.
Snacks

packa en leverans av salt och sött tilltugg samt mycket vatten och koffeinhaltiga drycker. Ta med en liten kylare fylld med is förpackningar för att lagra dem i. Försök att ta nötter och frukter i motsats till all skräpmat så att din kost inte tar en näsa dyk på resan. Inkludera några förpackningar med tuggummi som tuggar det kan hjälpa dig att hålla dig vaken när du blir lite dåsig under vandringen. Fokusera på att dricka små mängder vätska under hela resan snarare än att dricka en hel burk eller flaska pop eller vatten på en gång för att undvika uttorkning utan att behöva dra ut på rastplatser varannan timme för att använda badrummet. Försök att planera din snacking varje två till tre timmar, som att bryta upp det ger dig energi under hela resan och hjälper till att bryta upp enheten mentalt.
Spel
p Om du kör med barn, planera enkla spel att spela i bilen för att hjälpa innehåll allas vistelse, alert och underhöll. En resa tipspromenad för objekt som blinkande röda lampor, tågspår, kyrkor, lekplatser, rådjur och registreringsskyltar med särskilda bokstäver på dem eller plattor från olika stater kan hjälpa passagerarna fördriva tiden. Även småbarn kan leka med enkla listor över bilden objekt som hög byggnad, röd bil, sjö och ko. Ge ett pris, till exempel en bit godis eller rätt att välja vilken låt att lyssna på, till vinnaren. Du kan också hjälpa dina barn att göra resor tidskrifter av resan som de kan fylla vid körning på nästa etapp av resan. Uppmuntra dem att rita en bild av vad de gjorde föregående dag och tejp eller lim bilder och minnen av aktiviteter på varje sida av en tom spiral bunden anteckningsbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149400.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.