Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Atlanta Parkering förordningar

I Atlanta, Georgia, parkera ett fordon på fel ställe kan innebära en biljett, eller ännu värre, att få bogseras. Oavsett om du är en hemstad bosatt eller bara reser genom, är det bra att känna till grunderna om parkeringsregler i staden - där och då att inte lämna bilen. Vissa gator har skyltar eller markeringar bromsa och vissa inte, men hur som helst, om du parkerat olagligt, du riskerar citerade är eller har att göra en resa till beslagta mycket. Parkering Zones
Ingen parkering zoner är markerade med skyltar och /eller målade trottoarkanter.

Atlantas parkeringsplatser zoner har tecken och målade trottoarkanter. De anger tidsfrister (från 15 minuter till två timmar), ingen parkering eller stoppa områden (skyltar och /eller gula markeringar trottoarkant), passagerare lastzoner, kommersiella lastzoner (skyltar och /eller orange färg trottoarkant), och handikappade zoner parkeringsplatser ( skyltar och /eller blå markeringar). Det finns även kortsiktiga begränsad parkering zoner.
Parkeringsautomater
Parkeringsmätare strikt.

Förare hittar parkeringsautomater på olika gator i Atlanta, inklusive det centrala området. Du kan betala flesta mätare med mynt, papper valuta och kreditkort. Timmarna, tidsfrister och priser läggs ut på mätaren, och staden säger att de strikt verkställs; ett fordon kan inte vara i rymden längre än tiden tillåter, och det är mot lagen att hålla sätta mynt i mätaren i För att stå parkerad där

• Näringsliv /regering Zones:. måndag Två timmars parkering, till lördag, från 7:00 till 7:00

• Skola /Universitet Zoner: Tre timmars parkering, måndag till lördag, från 7:00 till 7:00

• Underhållning /Restaurang /sjukhus Zones: Fyra timmars parkering, måndag till lördag, från 7:00 till 22:00

• Bostäder /Kommersiellt Zoner: Tre timmars parkering, måndag till fredag, är från 8:00 till 6:00

söndagar och helgdagar ingår inte
.
Inga parkeringsplatser och bogsering
Inte parkera i trånga utrymmen.

Om det finns tecken som säger att det är okej, ska förarna parkera på vägbanan bredvid en parkerad bil, på motsatt sida av trafiken, i ett centrum medianremsa, inom 15 meter från en brandpost eller brandstation uppfart, i en busshållplats eller på en bro, i övergångsställen, korsningar eller på trottoarer, eller på något sätt som blockerar gatan eller någons uppfart. Staden kommer bogsera bilen om det är olagligt parkerade i en handikappad zon, nära en brandpost, en no-parkering eller bogsera-away zon, eller om polisen hittar utestående biljetter eller ett utgånget registrering.
Bostäder parkeringstillstånd
Parkeringstillstånd finns tillgängliga för vissa områden.

Atlantas Byggnadskontoret utfärdar parkeringstillstånd i vissa bostadsområden så de människor som bor där kan parkera nära sina hem. Områdena är Ansley Park, Atkins Park, Glen Iris, Home Park, Inman Park, Inwood Circle, Midtown, Myrtle Street, Saunders Street, Summerhill och Vine City. Du måste fylla i en ansökan och skicka in den med kopior av ditt körkort, registreringsbevis, ytterligare bevis på uppehållstillstånd (som en elräkning) och betalning för ett tillstånd avgift. Parkeringstillstånd är bra för ett år och kan förnyas.
Public Information
Ring för information.

att kontakta staden Atlanta Office of Transportation med allmänna parkeringsplatser frågor, ring 404-330-6501. För att bestrida en parkeringsplats kränkning, ring 404-658-6919. För släpfordon, ring 404-853-4330. För att få en bostads ansökan parkeringstillstånd, ring 404-330-6240.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148592.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.