Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Körtillstånd Regler i Maine

Varje stat har sina egna regler när det gäller att utfärda elevens tillstånd. I Maine, är det tillstånd som avses av staten regeringen som en instruktion tillstånd. Det finns en annan uppsättning regler för förare som är 15 och för förare som är 18 år och äldre. Reglerna är viktiga, eftersom olika steg krävs för varje åldersgrupp. Förare som är 15 år

För att få en instruktion tillstånd, måste du vara minst 15, slutföra en kurs förarutbildning och passerar ett test synundersökning. Du måste också skicka en skriftlig tentamen administreras av förarutbildningen kursen. Du måste visa instruktörer din ursprungliga födelsebevis. Tillståndet är giltigt i 18 månader. Den tillåter dig att köra tillsammans med en förare som är minst 20 år gamla och som har haft en giltig licens för två år.
Förare som är 18 år gammal

Förare 18 år och äldre behöver inte ta en klass förarutbildning, men de kan ta en om de vill. Föraren utbildning klass är där du kommer att ta det skriftliga provet och få ditt tillstånd. Om du väljer att inte ta förarutbildning, måste du skriva till Bureau of Motor Vehicles (BMV) i Augusta för att schemalägga ett skriftligt prov i BMV kontor nära dig. Du kommer att behöva ta ett syntest på din lokala BMV kontor. Var beredd på att få ett original födelsebevis och två former av identifiering till BMV om du är under 23 års ålder.
Övervakad Körförmåga och licens Förberedelse

En instruktion tillstånd är giltigt i 18 månader. Du kan ta förarprovet för din licens under denna tid, men du måste vänta i sex månader innan du kan ta provet. Efter sex månader, om du är yngre än 21, måste du visa att du har kört i 35 timmar med en en licensierad förare som är 20 år eller äldre. Fem av de 35 timmarna ska drivas på natten. Den licensierade förare kommer att behöva ha sin licens för två år i rad för att bli godkända som handledare. Handledaren måste hålla en logg över tid och timmar kört med tillståndshavaren.
Andra regler

Maine tillståndshavaren under 21 år får inte använda en mobiltelefon under körning. Han kan inte SMS, skicka e-post eller spela elektroniska spel. Hands-free mobiltelefoner är inte heller tillåtet. Det måste finnas försäkringsskydd på fordonet med bevis på täckningen lättillgängliga. Det finns online-förare kurser, men det betyder inte uppfyller kravet på att utbildningen klassrummet drivrutinen, om du är under 18 år. Online förarutbildningen kan dock ge dig övningsprov för ditt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148591.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.