Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man dra en släpvagn med en Ford Freestar

Ford Freestyle är en crossover, vilket innebär att dess utformning har påverkats av sport utility vehicles, vagnar och minibussar. Fords kombination av dessa mycket varierade stilar producerat ett fordon som kan transportera sex till sju passagerare, men erbjuder samtidigt gott om lastutrymme och pålitlig hantering. Factory-utrustad med en 203 hästkrafter, V6 motor, Ford Freestyle har fått betyget att dra upp till 2000 pounds. Med lämpliga försiktighetsåtgärder medan bogsering med en Freestyle kommer att säkerställa att fordonet är i stånd att säkert transportera dina passagerare och släpvagn, till slutdestinationen. Saker du behöver Begagnad Ford Freestyle
Dragkrok
dragstång
Hitch stift
dragkula
Trailer
Visa fler instruktioner
1 < p> Installera en dragkrok på Ford Freestyle om den inte redan är utrustad med en. En klass III skumt, som typiskt har fått betyget att bogsera upp till 5.000 pounds, är det lämpligaste alternativet. Välj ett skumt med en bolt-on montering system för att undvika att behöva söka professionell hjälp, som att ha dragkrok permanent svetsas till fordonets ram.
2

Installera en dragstång, som kommer att hålla dragkulan i plats, genom att glida den i hitch mottagaren och säkra den med en tung hitch pin. Kontrollera storleken på dragkulan krävs av trailern som ska bogseras och skruva rätt storlek bollen på dragstången. Den vanligaste boll storlek är 2 tum, även om storlekar från 1 7/8-inches till 2 5/16-inches finns också tillgängliga.
3

Kontrollera bruttovikt släpvagn för att säkerställa att det inte överstiger 2.000 pund bogsera rating av Ford Freestyle. Haka trailern till Freestyle genom att backa fordonet upp till tungan på släpvagnen. Har en partner guida dig för att vara säker på att skumt och släpet är rätt inriktade. Placera tungan av trailern över dragkulan och säkra släpet med hjälp av hårdvara på släpet. Anslut släpets lampor i bilens bakre eluttag och testa blinkers, bromsljus och varselljus för drift.
4

Tow släpvagnen med Freestyle s automatlåda i "Drive". Ändra din dagliga körstil för att kompensera för den extra vikten för släpvagnen bakom bilen. Accelerera långsamt och ge dig själv minst dubbelt stoppsträckan som du skulle utan släp. Ansluta sig till skyltad hastighet för bogsering och andra statliga lagar för fordon släp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149143.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.