Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Parkering Lagar för Smart bilar i Europa

Vid det här laget har de flesta sett Smart tvåsitsiga bilar. I Europa, dessa små buggys kör genom trafiken som de äger vägarna. De zip genom trängseln, vidarebefordra antingen höger eller vänster, och i sidled Park med två bilar till en plats i en fickparkering zon. Det helt nya helelektriska Smart bil gjorde ett plask på Paris Motor Show i oktober 2010 medan prövningar för elbilen pågick i London. Smart Car

Hyr en smart bil i Europa. Den tvåsitsiga, kallas smartfortwo, mäter 8 fot, 2,5 tum långa, halva storleken på den genomsnittliga amerikanska bilen, och är mer bränsleeffektiv än en icke-hybrid. Den helt elektriska batteriet måste laddas, vilket kanske inte är praktiskt för resenären. Om fortwo är för liten, har Smart nu en Smart Forfour sedan och en SUV.
Förordningar Parkering i Europa
Körning på Champs Elysees

Titta in i parkeringsregler i varje land du planerar att åka. Trafikstockningar och begränsad parkering är legendariska i större europeiska städer, turister regelbundet se smartfortwo parkerade två och tre till en plats med sina stötfångare bredvid trottoaren i Rom och andra städer. I Paris och London är det lagligt att lämna dessa pint-size bilar på trottoaren så länge de inte hindrar fotgängare. Men räkna med att få en biljett om du parkera två till en plats i Hamburg, Tyskland, där de har förbjudit praxis.
Miljö Överväganden

Spara på pumpen och skydda miljön. Förutom den bensindrivna fortwo, tillverkar Smart nu bilar med dieselmotorer samt helt nya helelektriska modell med en triton batteri. Enligt Smart hemsida, skryter hela bilen linjen är en av de lägsta CO2-utsläppen för diesel-motor modeller, och den helelektriska bil lämnar inga spår. Uppskattningar av bränsleeffektivitet beror på vilken modell av bilen och den typen av bränsle.
USA
Smart bil har hög bränsleekonomi.

Ta en titt på en smart fortwo här i USA. Den tvåsitsiga modellen debuterade i USA under 2008, och har plockat upp ångan med gröna rörelsen anhängare på grund av dess bränsleekonomi och mindre klimatpåverkan. Den helt elektriska bil kan lägga till dess popularitet. Som Smart bilköpare multiplicera, är frågan om parkering två till ett utrymme att bli ett problem. Men det är fortfarande olagligt att parkera två till ett utrymme i amerikanska städer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148758.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.