Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder Frogg Toggs på en motorcykel

Bär rätt kläder för motorcykelkörning är avgörande att köra säkert i alla väder. Frogg Toggs tillverkar kostymer och tillbehör som är lämpliga att använda i de typer av utsatta förhållanden som motorcyklister upplever på vägen. Frogg Toggs utvecklat ett material teknik som består av polypropylen skikt med ett centrum mikro-porös kärna som är 20.000 gånger finare än en vattendroppe. Detta vattenmotstånd mikro-pore teknik gör dräkten att andas. Frogg Toggs 'Dry Pore teknik ger luftmotstånd till kostymer, och grodan vikfals utveckling skapar en stark men lätt tejpade sömmar. Saker du behöver
Frogg Toggs Elite Storm regnställ
Frogg Toggs TEKK Toad kostym
Frogg Leggs skoöverdrag
Sammy handduk
Frogg Toggs Chilli Dana
Frogg Toggs Chilli Pad

Visa fler instruktioner
1 Kolla väderprognosen innan du väljer vad man ska ha på en motorcykel.

Kolla väderprognosen innan du börjar på en resa, och packa extra kläder och tillbehör som du behöver till motorcykeln väskan. Vädret kan vara soligt när du börjar, men regnskurar kan förhindra en trevlig resa om du inte har tagit med rätt väder redskap.
2 Stoppa någonstans säkert om du behöver lägga på en Frogg Toggs regn kostym.

Hitta en lämplig och säker plats att stanna på en resa om vädret plötsligt ändras. Använd Elite suit Storm regn för blåsiga och regniga förhållanden om du vill Frogg Toggs 'högsta kvalitet skyddsdräkt. Packa ankeln dragkedjor på byxorna och sätta på över dina kläder, utan att ta av skorna, för att snabbt skydda dig från regn. Midjan är elastisk för att tillgodose dina ridbyxor. Sätt på Elite jacka över dina kläder, och justera elastisk midja och ärmar för att hindra regn från att köra upp och under materialet.
3 Använd Frogg Toggs reflekterande motorcykel kostymer i dålig sikt.

Använd någon av Frogg Toggs "reflekterande passar för ridning din motorcykel på natten och vid dålig sikt. Frogg Toggs gör kostymer, såsom TEKK Toad, med reflekterande Frogg Eyzz teknik. Dra byxorna rakt över dina stövlar med hjälp av 16-tums öppningar och justera för att passa. Använd isolerade kläder under någon Frogg Toggs kostym i dåligt väder.
4 Använd Frogg Leggs skoöverdrag när man rider en motorcykel i snöiga förhållanden.

Användning Frogg Toggs tillbehör för att ytterligare hjälpa till med väderskydd när man rider en motorcykel. Bär Frogg leggs skoöverdrag när man rider i snö eller regn som dessa skyddar dina stövlar från vattenskador. De har en gummerad nylon sula och är 17-inches tall med kalv remmar till custom fit benen. Använd en Sammy handduk att torka av din motorcykel och regnkläder efter regnet. Frogg Toggs använder PVA polymerteknologi på sin handduk, och torkning förmåga är snabbare än någon annan handduk material för närvarande finns.
5 Använd en Chilli Dana eller Chilli Pad svalna i varmt väder.

Bär Chilli Dana eller Chilli Pad i varmt väder för att kyla ner dig. Blöt materialet Chilli Pad i varmt eller kallt vatten, vrid ur och lägg över axlarna under en jacka, och det kommer att svalna eftersom vattnet avdunstar. Blöt Chilli Dana på samma sätt och ha det som en bandana för att absorbera svett medan det kyler huden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148979.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.