Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Avdimma Bil Windows

Det finns inget farligare än att köra utan att kunna se. Helst få en motor upp till arbetstemperatur i alla väder minimera detta. Det kanske låter dumt på sommaren, men om fönstret är imma, är det förmodligen på grund av att du använder luftkonditioneringen. När de två olika temperaturer kolliderar, av utomhustemperaturen och temperaturen på insidan av vindrutan, är resultatet imma. Instruktioner
en

Låt tills fordonet har värmts upp till driftstemperatur. Jämför utetemperaturen och inse att temperaturen på insidan av vindrutan måste matcha det eller sakta förändras till kompatibilitet med det.
2

Placera air riktning mot avfrostning på klimatpanelen och aktivera luften hög. Ju mer luft som träffar vindrutan, desto snabbare kommer defog. Om det är väldigt kallt ute, knäcka sidorutorna på dörrar eller svänga fönster för att möjliggöra en luftventil tills innertemperaturen har blivit anpassad till den omgivande luften.
3

Sänk värmen index på din klimatpanelen uppåt för att tillgodose förändrade temperaturer utanför. Om det är en varm, kvav dag och du har på luftkonditioneringen, men plötsligt kör in i ett åskväder där temperaturen sjunker drastiskt, det kommer att påverka vindrutan och windows. Även med luftkonditioneringen igång, kan du justera värmen index uppåt för att anpassa sig till temperaturförändringen utanför och förhindra fönstren från imma upp.
4

Köp och installera vent visir för ditt fordon eftersom dessa kommer att du kan rulla eller knäcka dina sidofönster och förhindra väder och vind (annat än luft) från att komma in i hytten på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148024.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.