Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så här förnyar ett passerat Handikapp Plakat

Handikapp plakat är blå skyltar som hänger från backspeglar på fordon som hör till handikappade förare. Dessa plakat tillåter handikappade förare att parkera på anvisade parkeringsplatser vid köpcentra och andra offentliga miljöer. Beroende på den stat där du bor, upphör ditt handikapp plakat efter ett visst antal år. För att förnya ditt handikapp plakat, måste du kontakta institutionen för motorfordon i ditt tillstånd. Instruktioner
1

Kolla med din statens Institutionen för motorfordon (DMV) för specifika lagar om förlängning handikapp plakat. Inte alla stater kräver att du gör något för att förnya ditt plakat. Till exempel, kräver delstaten Kalifornien inte dig att förnya ditt plakat, DMV postmeddelanden ett nytt plakat när din nuvarande man går ut och kräver ingen åtgärd från din sida. Andra stater kräver att du fyller i en ansökan om förnyelse. Ett nytt läkarintyg beskriver ditt handikapp krävs inte av någon stat för att förnya ditt permanenta handikapp plakat. Däremot behöver du ett läkarintyg för att förlänga eller att permanenta alla tillfälliga handikapp plakat.
2

Skaffa en ansökan om ett handikapp förnyelse från din lokala DMV kontor plats. Ange ditt namn, adress, plakat nummer och telefonnummer på ansökan. Underteckna och datera ansökan om förlängning.
3

Mail eller leverera din handicap formulär plakat förnyelse till ditt lokala DMV kontor plats. De flesta stater inte betalt en avgift för att förnya ditt handikapp plakat. Din nya plakat som skickas till dig när din förnyelse formuläret behandlas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149411.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.