Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Installation av en Tow Dolly

En fiberkabel dolly är en effektiv lösning för att dra en bil bakom ditt fritidsfordon. Denna lösning eliminerar behovet av att installera en dragkrok på framsidan av din bil. Istället fordonets främre däcken vilar på bogsera dolly och fästs med remmar. Beroende på de lokala statliga lagar, kan din bogsera dolly kräver eldrivna släpvagnsbromsar grund av sin vikt. Alla vagnar är skyldiga att ha fungerande signal, broms och positionsljus för att framföras på allmän väg. Instruktioner
1

Hitta vikten av fordonet ska dras i sin bruksanvisning.
2

Jämför dragkapacitet av RV till fordonets vikt. Fordonets vikt måste vara mindre än den maximala dragkapacitet att bogsera säkert.
3

Fäst bogsera dolly s koppling till RV hitchkrok genom att sänka den på och stänga spärren. Lås spärren på plats med ett skumt stift. Anslut bogsera dolly s elkontakten till RV elektriska mottagare genom att skjuta de två anslutningarna tillsammans. Om kontakterna inte stämmer, måste du köpa en adapter från en lokal järnaffär för att överbrygga klyftan.
4

Fäst bogsera dolly vänstra kedjan till dragkrok för kedjan anslutning på höger sida och rätt kedjan till vänster sida.
5

Rikta de främre hjulen på fordonet du vill bogsera med dolly och kör på långsamt.
6

Anslut en krok av däck remmar på framsidan av vagnen. Kör remmen över toppen av däcket och anslut den till den andra sidan. Använd spärrfunktion för att dra åt remmen tills det är väldigt tätt. Upprepa denna process för andra framdäcket.
7

Kontrollera bogsera Dollys lampor svarar ordentligt på RV: s signaler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149315.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.