Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kan jag få bättre gas körsträcka 1991 Honda Civic?

Chansen är du ursprungligen dragit, åtminstone delvis, till 1991 Honda Civic grund av sin gas körsträcka. Som en av de mest bränsleeffektiva bilar på vägen, det är redan lätt på din plånbok, men det betyder inte att det inte finns åtgärder du kan vidta för att förbättra din Civic bränsleekonomi. Många av dessa är enkla tips, medan andra är beteendemässiga förändringar som maximerar bränsleförbrukningen och förbättra det totala resultatet av din redan bränsle-vänliga maskin. Instruktioner
1

Justera däcktrycket. De flesta människor vet att köra för lågt lufttryck orsakar dålig gas körsträcka, men något över-pumpade däck kan förbättra gas körsträcka. Lager Civic däck är avsedda att fyllas till 32 psi, och kan säkert pumpade till 34 psi för att förbättra körsträcka.
2

Byt tändstift. Gamla pluggar kan hårdna med kol och kan inte skjuta så effektivt. Högre effektivitet tändstift kommer att producera den bästa gas körsträcka genom att antända gasen i kolven bättre. Justera gapet i tändstift, genom att öka gapet, dessutom ger mer tändningssystem.
3

Stick till rekommenderad olja vikter. Honda rekommenderar användning 10W30 vikt olja, även under de varmaste sommarmånaderna, kanske du vill byta till 10W40.
4

Fyll din tank med den rekommenderade oktan. Honda rekommenderar att regelbunden-grade oktan i stället för mitten-eller höggradig blandningar.
5

Ändra körvanor. Det mest effektiva sättet att förbättra gas körsträcka är att köra effektivt. I en manuell växellåda, accelerera långsamt, växling till en högre växel så snabbt som möjligt. Håll utkik efter stopp och nedgångsperioder i vägen framför dig, och låt din bil kust och bromsa innan du bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148601.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.