Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man testar en Audi Cruise

Om din Audi fordon levereras med en farthållare funktion, kan du använda den till steady din hastighet medan ridning på motorvägen. Du behöver inte trycka på gasen när farthållaren är inställd på grund av att bilen automatiskt påskynda och bromsa för att hålla önskad hastighet. Audi nu - från 2011 - använder en adaptiv farthållare som bromsar bilen ner automatiskt när den känner av fordon att komma för nära din. Instruktioner
1

Leta baren farthållare, oftast placerad till vänster om förarens hjulet. Längs kanten av baren kommer att vara ordet "Set", och du kommer att se knappar för styrning av "Speed".
2

köra bilen till önskad hastighet, och sedan dra stången mot du tills den är i "On" läge.
3

Klicka på uppåt eller nedåt för att öka eller minska inställda hastigheten.
4

Klicka på "Avstånd" framåt eller bakåt för att justera mängden sträcka du vill ha bilen för att hålla från närmaste bilen framför dig. Observera att den här funktionen är endast tillgänglig för modeller med hjälp av den adaptiva farthållaren. Du kommer att se två bilar på din förare kontrollpanelen visar hur avståndet är inställt.
5

släppa bromsen och kopplingspedal, som att trycka dem kommer koppla ur farthållaren. Om farthållaren inte fungerade i början eftersom du hade din fot på någon av dessa pedaler, dra stången mot dig. Detta är den "Resume"-inställningen, och det kommer att återaktivera farthållaren. Din bil ska sedan hålla den inställda hastigheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149246.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.