Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Trailer en Prius

Toyota har sålt Prius i Japan sedan 1997, och det var först introducerades till den nordamerikanska marknaden under 2001. Prius är en front-wheel-drive (FWD), bensin-elektriska, fyrdörrars hybridfordon. Nästan alla fordon kan bogseras med en bil bärare, som stödjer hela bilen på en trailer. Eftersom Prius utnyttjar en FWD plattform, kan den trailered på en fibersträng dolly. En fiberkabel dolly stöder de två främre hjulen på Prius över trottoaren. Saker du behöver
bogsera fordon
Tow dolly
Visa fler instruktioner
1

Fäst bogsera dolly, dolly lampor och bogsering kedjor till ett fordon ordentligt utrustat för bogsering. Efter att fästa dolly till dragfordonet, se till att de är parkerade på plan mark i en rak linje.
2

De-spärr framdäcket banden och se till att de ligger bort från däcket plattformarna.

3

Lås däck plattformar, ger dem möjlighet att luta ned mot trottoaren.
4

Drive Prius upp däcket plattformar som använder en guide. Kör sedan framåt tills framhjulen står mot hjulet stannar och däcket plattformarna lyfts från trottoaren. Prius ska centreras på plattformar för korrekt vridning av dolly.
5

Re-lås däck plattformar och dra åt parkeringsbromsen av Prius.
6

Center däck band över framhjulen på Prius och fäst dem med spärrhandtag, det bör finnas något slack eller ge
7

lokalisera säkerhetskedjorna på dolly och fäst dem i ramen på. Prius, tillåter en liten mängd slack för upphängning rörelse. Säkerhet kedjorna ska inte korsa eller hindra någon annan del av Prius.
8

Lossa parkeringsbromsen och lås ratten i en rak position.
9

Bogsera Prius med en säkerhetskontroll av draganordning efter de första 100 meter och fem kilometer. Ytterligare säkerhetsinspektioner ska uppfyllas var 50 miles i transit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148516.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.