Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Kanadensiska trafikreglerna

När det gäller trafikregler, är varje land unikt. Vad är lagligt i USA, till exempel, kan vara olagligt i Storbritannien. Kanadensiska trafikregler kan skilja sig från provins till provins. Till exempel, kan du slå på rött ljus i Ontario men inte i Quebec. Instanser
Traffic

lagar i Kanada etableras och upprätthålls av tre olika nivåer av regeringen: kommunal, läns-och riksnivå. De federala lagarna omfattar i allmänhet allvarliga brott som ofta sker i samband med straffrätten, såsom brottslig försumlighet i driften av ett motorfordon, farlig körning, nedsatt körning och brottslig försumlighet som orsakar dödsfall. Varje provins tar hand om underhåll och styra sina egna vägar.
Trafikreglerna

trafikreglerna inkludera gemensamma kanadensiska trafikregler som handlar med hastighetsbegränsningar, trafik ljus, rätt till väg, kan etc. lagbrytare vara biljetten och /eller laddade och beordrades att inställa sig i domstolen, vilket kan leda till penningböter, suspensioner licens och fängelse. Många kommuner skapar regler för parkering och andra trafikregler.
Försäkring

Kanadensisk trafik lagen även omfattar skadeståndsansvar som härrör från trafiken missöden. Tvistemål är förbjudna i vissa provinser på grund av obligatoriska "no-fault" försäkringar. Detta innebär olycksoffer kan få försäkringsersättningar oavsett vem som var fel.
Gemensamma lagar

flesta av de gemensamma lagarna i Kanada kretsar kring hastighetsgränser, som är noterade i metriska enheter. Den högsta på motorvägar är 100 kilometer i timmen. Andra vanliga gränser är 80, 60, 50 och 40, beroende på vilken typ av väg-och grannskap. I Ontario, kommer någon ertappas med att köra 50 kilometer i timmen över postat gräns har sin bil i beslag och licens tas bort för en vecka. De kommer att debiteras med stunt körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148513.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.