Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Sätt att parkera bilen

När det gäller att parkera bilen, det finns många olika sätt att gå om att göra det, till exempel att dra in, backa in och fickparkering. Varje form av parkering har sina egna specifika förhållanden när det är mest användbar. Det sätt du parkera kan ofta hjälpa eller hindra dig från att lämna parkeringen. Drar

Dra in en parkeringsplats är utan tvekan det enklaste sättet att parkera en bil. Allt du behöver göra är att hitta en plats för parkering och slå i. Det är verkligen inte mycket mer att göra (förutom vistas inom parkering linjer). Detta används oftast när du har en tilldelad parkeringsplats på jobbet eller går shopping. Det är oftast inte svårt att lämna köpcentret eller mataffären så drar är fullt tillräcklig. Men om du tror att det kan finnas trafik när du lämnar, kan backa ut ur ditt utrymme blir svåra att göra och dra i metoden är kanske inte det bästa sättet att parkera.
Uppbackning i

Säkerhetskopiera till en parkeringsplats är lite mer utmanande än att dra i. För detta måste du titta på recension speglar och titta bakom bilen noga för att se till att det finns någon bakom dig och att du inte är kommer i kontakt med några andra bilar. Den stora fördelen med ryggen i metoden är att du redan är redo att gå när du kommer tillbaka till din bil. Du kommer inte att behöva den extra utrymme att backa ut. Denna metod används bäst när du kommer till ett sportevenemang eller en konsert där det kommer att finnas en stor mängd människor som lämnar samtidigt. Eftersom det finns hundratals, om inte tusentals bilar på ett ställe, kan det vara mycket svårt att hitta tid att backa ur fläcken. Säkerhetskopiera in, för detta fall, inte bara kommer att spara tid när du lämnar men en stor huvudvärk också.
Fickparkering.

För människor som lever ute i landet eller borta från större städer du aldrig kan ha behov av att fickparkera. Detta är vanligare i större städer och är den i särklass svåraste metoden att parkera din bil. För att utföra en fickparkering manöver måste du dra upp om en bils längd bortom det öppna utrymmet. Lämna ungefär en halvmeter mellan dig själv och den parkerade bilen bredvid dig. Tillbaka upp långsamt, och när ungefär en tredjedel av bilen är längs sidan det öppna utrymmet vrid ratten mot utrymmet. Detta kommer att stänga den bakre änden av bilen för att göra extra rum. När bakluckan på bilen är nästan till trottoaren vrida ratten åt andra hållet för att räta ut det. Detta bör ge dig tillräckligt med utrymme för att passa hela din bil i utrymmet. Det är verkligen inte en speciell tid när du ska utföra en fickparkering jobb, utom när det finns en parallell plats öppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148157.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.