Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör en Four Wheel Drift

Drifting är en växande form av motorsport i USA och runt om i världen. Det handlar om komplexa körskicklighet och skapar en spektakulär scen, med rökning däck och bilar glider i sidled, till synes utom kontroll. Att lära sig att glida är inte så komplicerat och innebär att få däcken bortom deras synpunkt vidhäftning. En fyrhjulig drift: alla däcken glider i sidled över banan, snarare än att rulla framåt som de normalt gör. Saker du behöver
Stor, öppen yta
Cone
Bakhjulsdrift, manuell växellåda fordon
Visa fler instruktioner
1

Placera konen ner som en markör i det öppna området. Kontrollera att det finns gott om utrymme runt den med ingenting fast att träffa.
2

Approach konen med en jämn hastighet. När du passerar konen, snabbt styra mot det. När du känner dig kastas till utsidan, trycker hårt på gasen. På baksidan av bilen kommer att börja glida utåt, eftersom de bakre hjulen börjar snurra.
3

Vrid ratten, snabbt, mot utsidan. Detta är känt som styrning "in i" avdrift. Du styr vinkeln och riktningen på avdriften med ratten och gasreglaget. Styr mer mot utsidan för att driva bilen vidare mot utsidan av hörnet, och använda mindre rattrörelser för att ta bilen tillbaka mot insidan av hörnet. Varje bil och föraren kombination kommer att ha lite olika resultat, så praxis kommer att hjälpa dig att förstå precis hur bilen reagerar.
4

Stoppa drift genom att styra hårdare mot utsidan och genom att släppa gasen och väntar på bakhjulen att börja rulla i rätt hastighet och få dragkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149039.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.