Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en PT Cruiser

Bogsering din Chrysler PT Cruiser är inte en svår uppgift att fylla på rätt sätt. Din säkerhet och säkerheten för andra förare på vägen bör vara ditt nummer ett bekymmer när du drar din PT Cruiser. Hela denna process tar bara tjugo minuter att slutföra en korrekt och säkert sätt. När du är klar gör denna uppgift, kommer du att kunna använda denna bogsera metod på nästan alla andra fordon. Saker du behöver
Bogsering släpvagn
Bogsering remmar
Visa fler instruktioner
1

Dra den främre av PT Cruiser på släpet. Ställ in bromsarna som finns på bogsera släp och säkra framhjulen. Den bruksanvisning för släpet ska ha instruktionerna för hjulbultar.
2

Anslut en av de bogsera remmar till hjulaxeln på främre högra sidan av kroken på änden av denna rem. Dra den andra änden av den remmen på vänster sida av vagnen och anslut kroken på det slut på trailern till vänster fästpunkt. Addera 3

Anslut en av de bogsera remmar till hjulaxeln på den främre vänstra sidan av kroken på änden av denna rem. Dra den andra änden av den remmen på höger sida av chassit och anslut kroken på det slut på trailern till höger fästpunkt.
4

Dra slut bogsera rem som går genom kontakten på bandet för att spänna remmarna. Se till att du drar i remmen hårt för att få alla slack ur bandet. Gör detta till båda banden.
5

Place släpvagnens bromsljus på stammen av PT Cruiser och anslut dem till strömkällan på dragfordonet. Den bruksanvisning för släpvagnen har instruktioner för detta förfarande. Placera PT Cruiser i neutralläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148268.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.