Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Hyr en bil med No Credit Card Required

Även kreditkort är att föredra betalning för hyra en bil, är det möjligt att hyra en bil utan kreditkort. Eftersom du behöver någon form av betalning, kommer vissa biluthyrning acceptera ett betalkort och hålla den på handen ifall det finns skador på fordonet. Tack och lov, betala med ett betalkort är nästan identiskt med att betala med ett kreditkort i fråga om förfarandet. Saker du behöver
Betalkort
Visa fler instruktioner
1

Kontakta hyra anläggningen du vill hyra bilen (eller använd en online leverantör resebokning såsom Expedia, Travelocity eller Priceline).
2

Markera de dagar du vill hyra bilen och vilken typ av fordon du vill.
3

Ge din körkort information. På så sätt kan de hyra anläggningen avgöra om du är 25 eller inte. Om du är under 25, måste du betala högre skatter för att hyra bilen.
4

Input ditt betalkort. Välj "Skicka" när du är klar med uppgifterna. När du skickat in betalkort, kommer en kreditupplysning verifiera att du är bra för betalningar (en låg kredit värdering hindrar dig från att få hyra fordon).
5

Plocka upp fordon och ge både ditt bankkort och körkort för att bevisa att du är den du säger att du är. När allt ser ut att du är fri att köra iväg med bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148508.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.