Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Inaktivera bromsljusen om du har fastnat i en bil Trunk

Att veta hur man reagerar är den bästa försäkringen i ett bortförande. Escape är av största vikt. Följ testat tips från polis och andra som har utbildats i kidnappning och situationer som gisslan. Ett enkelt knep som har använts är den oåtkomlig bromsljus. De flesta bilar idag har lättillgängliga paneler bromsljuset som kan bändas bort, eller kablar som kan rycks loss från insidan av stammen. Instruktioner
1

Sök runt stammen för verktyg. Känn runt i det inre av stammen för däck strykjärn, skruvmejslar eller något verktyg som kan tvingas in i bromsljuset facket. Använd spetsen av något verktyg för att bända lösa beläggningar bromsljuset. Använd verktyget för att bryta ut lökarna bromsljuset.
2

Dra trådarna löst. Kör dina händer längs omkretsen av stammen interiör och känsla för ledningar. Jerk och dra loss alla kablar som du kan få tag på.
3

Lägg dig på rygg. Använd hälen på skon för att sparka loss det inre locket bromsljuset. Ta tag i luckan och riva bort det för att få tillgång till lökarna bromsljuset.
4

nå in i bromsljuset facket. Skaffa några lökar eller ledningar inuti bromsljuset facket och dra loss dem.
5

Bryt ut den röda plasten bakljus. Använda något verktyg, hälen på skon eller handen för att bryta eller tvinga bort röd plast exteriör bakljus lock. Stick din hand eller fot ut locket för att signalera till andra bilar för att få hjälp. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148714.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.