Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att hålla ditt ansikte varmt medan på en Scooter

Ridning runt på landsbygden eller zippa runt i staden på en skoter kan låta romantiskt och äventyrligt , men det kan snabbt bli obehagligt utan rätt skydd mot vind och kyla . För att njuta av de sorglösa jaunts runt kvarteret , finns det några saker du behöver göra ( och bär ) för att hålla ditt ansikte varm och ditt sinne på vägen . Skydda din kropp ordentligt och njuta scootering . Saker du behöver
Neopren ansiktsmask
Scooter hjälm
Visa fler instruktioner
1

Ta din skoter till en lokal butik och har en ordentlig vindrutan installerad om din scootern är inte redan är utrustad med en . Detta är det enklaste sättet att se till att majoriteten av vinden och kylan hålla sig borta från ansiktet .
2

Ha en helmask som täcker ditt ansikte och öron . En mask gjord av neopren är ofta ett lämpligt alternativ eftersom det håller ditt ansikte extremt varmt och skyddar den från vinden .
3

Använd hela hjälm med ett vindskydd . Genom att bära en hjälm ovanpå din ansiktsmask , försäkra dig om att vinden är nästan helt blockerad . Vindskyddet på masken kommer att göra färden bekväm för ögonen också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148581.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.