Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en traktor

Att kunna driva en traktor kan minska din arbetsbörda dramatiskt. Det kan ta en hel dag att klippa ett fält eller haul balar hö utan en. Att köra en traktor kraftigt reducerar det tråkiga jobbet och ger dig mer tid att njuta av utomhus. Här följer några korta steg på hur man kör en traktor. Saker du behöver
traktor
Visa fler instruktioner
1

Gör en säkerhetskontroll på traktorn för att kontrollera att den är i ett gott skick. Ägna särskild uppmärksamhet åt de instrument och däcktryck. Kontrollera vätskenivåer för olje-, bränsle-och radiator.
2

Se till att du är klädd för att köra traktorn. Du ska inte bära några lösa kläder, till exempel halsdukar, som kan fångas i maskineriet.
3

Konsultera instruktionsboken för varje traktor-specifik information. Lär Er alla reglage och mätaravläsningar.
4

Se alla varje maskin kopplad till traktorn är säkra och i gott skick.
5

Justera sätet och andra justerbar instrumentering till din komfort och se till att området runt traktorn är fritt och människor eller hinder.
6

Lossa parkeringsbromsen och tryck in. Starta motorn, och när du är klar, koppla makten genom att långsamt släppa kopplingen och trycka på gaspedalen.
7

Undvik rollovers genom att köra försiktigt och undvika branta slänter och hala backar. Kör sakta och försiktigt.
8

När du är klar med din traktor, sakta till ett stopp och låt motorn svalna genom tomgång under några minuter. Detta kommer att kyla motorn jämnt.
9

När du är redo att stänga av motorn, dra åt parkeringsbromsen, kontrollera att kopplingen är urkopplad, och stäng av motorn.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147817.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.