Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Broms med vänster fot

De flesta av de drivande befolkningen bromsarna med sin högra fot . För de flesta är detta foten att använda eftersom det känns rätt . Det har även hävdats att höger fot bromsning är något säkrare än vänster fot bromsning . Men många professionella konkurrens förarna känner att det motsatta är sant och vänster fot bromsning är snabbare och säkrare . När vänster fot bromsning används finns det ingen fördröjning mellan utsläpp av gasen och trycker på bromspedalen . Instruktioner
1

Öva lyft din högra fot och trycker ner med vänster i samma ögonblick speciellt om du är en person med dålig fot samordning . Du kan öva denna motion som helst , även när du tittar på TV .
2

öva tekniken du använde när du tittar på TV under körning på en parkeringsplats eller en mycket lugn gata . Försök inte det i trafik tills du har blivit väldigt bekväm med bromsning med din vänstra fot .
3

Gör en medveten ansträngning när du kör för att använda din vänstra fot för att bromsa . Det är nödvändigt att träna dig själv att inte använda din högra fot . Du måste också lära dig att ta bort den högra foten från gaspedalen vid bromsning med vänster fot .
4

Håll din vänstra fot placeras korrekt i alla lägen . Du kan inte bromsa tillräckligt snabbt i en nödsituation om din vänstra fot är upp på sätet , ut genom fönstret eller på instrumentbrädan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148088.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.